Grieg Investor med ny hjemmeside

Vi har fått ny hjemmeside, designet og kodet av designbyrået Dekode.

Forside-med-bilde

Grieg Investor med ny hjemmeside

Gjennom 15 år har Grieg Investor, som uavhengig investeringsrådgiver, levert gode resultater for våre kunder. Vi besitter en unik kompetanse få andre kapitalforvaltningsmiljøer i Norge har.
Dette er den første teksten du møter når du går inn på Grieg Investors nye hjemmesider. – Det har vært viktig for oss å formidle Grieg Investor sine verdier og tilnærming til faget og markedet, i tillegg til de faktiske tjenestene med sine respektive overskrifter. Vi ble sammen enige om et mer personlig fokus og formidling av kompetansen til menneskene som jobber i Grieg Investor. Dette påvirket designet i stor grad, og ikke minst struktur av innhold og eksponeringsrekkefølge av dette, sier daglig leder i Dekode, Magne Ilsaas. Noe av det første du møter når du går inn på de nye sidene er store flotte bilder av ansatte, korte men dog slagkraftige tekster om hva Grieg Investor står for. Deretter kommer en tydelig og presis oversikt over tjenestene som tilbys.
– Utover dette er kunnskapsdeling svært sentralt. Derfor er det lagt mye vekt på å tilrettelegge for en enkel oversikt over seminarer, i tillegg til aktuelle nyheter, sier Ilsaas. Løsningen er responsiv, hvilket betyr at besøkende skal få en like god brukeropplevelse enten man besøker siden fra mobiltelefon, tablet eller en stasjonær PC.
– Vi synes det har vært veldig hyggelig å få lage nye grieginvestor.no. Spesielt fordi dialogen med Grieg Investor gjennom hele prosjektet har vært god – noe som har bidratt til at hele prosessen har blitt gjennomført på en konstruktiv måte, påpeker Magne Ilsaas.
Daglig leder i Grieg Investor, Øistein Medlien, er godt fornøyd med resultatet. – For oss er åpenhet viktig. Vi mennesker er ofte skrudd sammen på en slik måte at vi ønsker trygghet og sikkerhet. Litt sånn er det innenfor kapitalforvaltning også. Markedet for kapitalforvaltning består av mange aktører med et utall forslag av investeringsmuligheter.Dette har vi prøvd å gjenspeile på de nye sidene våre ved å vise at vi skiller oss ut fra mengden, er annerledes og har en unik kompetanse, sier Medlien.