Detaljer

  • Torsdag 13. november 12:00 til 16:00
  • Stavanger Konserthus, Sandvigå 1, 4007 Stavanger
Stengt for påmelding

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med Lars Henriksen

Program

12:00 Enkel bevertning
12:30Introduksjon ved Grieg Investor
12:45Kyrre Knudsen, Sjefsøkonom SR-Bank
13:15Hallvard Ween, regionsdirektør NHO
13:45Jan Ludvig Andreassen, sjefsøkonom Eika
14:15Kaffepause
14:30Arnstein Røed, DnB Markets
15:00Lars Even Moe, Union Eiendomskapital
15:30Oppsummering

Foredragsholdere

Kyrre Knudsen_SR Bank

Kyrre Knudsen, SpareBank 1 SR-Bank

SR Bank

Kyrre Knudsen er sjefsøkonom og leder for analyse i SpareBank 1 SR-Bank. Han var tidligere Chief Analyst i CFO Macro and Market Analysis i Statoil. Fra 2008 til 2010 hadde Knudsen ansvar for Investor Relations i SpareBank 1 SR-Bank og har tidligere arbeidet i Norges Bank, i avdeling for pengepolitikk , samt i Finansmarkedsavdelingen i Finansdepartementet.  Knudsen er utdannet siviløkonom fra NHH, i tillegg til cand.polit i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo.

haween

Hallvard Ween, NHO Rogaland

NHO Rogaland

Hallvard Ween er regiondirektør i NHO Rogaland. Han har tidligere vært administrerende direktør i Figgjo AS i 10 år, administrerende direktør i Stavanger Forum i 12 år og administrerende direktør i Block Watne. Ween har også hatt flere direktørstillinger i Trallfa.

Jan_Andreassen

Jan Ludvig Andreassen, Eika-gruppen

Jan L. Andreassen er sjeføkonom i Eika-gruppen, samlingen av 75 uavhengige lokalbanker. Han har 25 års fartstid i norsk finans hvor han har jobbet med makro-økonomiske analyser i DnB, Alfred Berg og NBIM.

Arnstein Røed

Arnstein Rød, DNB Markets

Arnstein Rød er Director, Investment Banking Division (IBD) i DNB Markets. Han har over 13 års erfaring fra det nordiske eiendomsmarkedet. Har bl.a. vært involvert i etableringen av en rekke eiendomsselskaper. Rød har vært involvert i transaksjoner for ca. NOK 25 mrd.

Lars Even Moe

Lars Even Moe, Union Eiendomskapital

Lars Even Moe er leder i UNION Eiendomskapital, som han var med å etablere i 2004. Han er partner i UNION Gruppen med hovedansvar for UNIONs strukturerte eiendomsprodukter, herunder Storebrand Eiendomsfond og UNION Eiendomsinvest Norge AS. I tillegg er hans hovedfokus kjøp, finansiering og salg av eiendom. Moe var ansvarlig for etableringen av Norges første eiendomsfond for institusjonelle investorer hos Aberdeen Property Investors, før etableringen av UNION. Moe har 16 års erfaring med eiendomsinvesteringer, og er siviløkonom fra BI.