Detaljer

  • Torsdag 10. april 12:00 til 14:00
  • Karenslyst Allé 2, Skøyen
Stengt for påmelding

I løpet av samtalen får du konkrete eksempler på hensiktsmessige strategier og investeringer innen området – ideer som fungerer i praksis.

Den primære målgruppen for seminaret er styret og ledelsen i pengeutdelende stiftelser, foruten personer som jobber med strategiske programaktiviteter. Refleksjonene til Emerson vil ikke minst ha relevans for eiere og styremedlemmer i familieeide selskap som jobber med investeringsaktiviteter og filantropi.

Jed Emerson har skrevet artikler og bøker innen tema som bærekraftige investeringer, resultatmåling av sosiale effekter og «impact investing». Han har også vært tilknyttet fakulteter ved Harvard, Stanford, Oxford University Business Schools og Universitet Heidelberg.

Grieg Investor har hatt en relasjon til Jed Emerson siden 2009.

Foredragsholder

Jed-Emerson

Jed Emerson

Gary Community Investment Company

Jed Emerson er i dag senior rådgiver for en håndfull toneangivende stiftelser og Family Offices globalt, bl.a. Piton Foundation og Edna McConnell Clark Foundation. Som en internasjonalt anerkjent forfatter og lidenskapelig foredragsholder, har han også holdt foredrag på The World Economic Forum og Skoll World Forum. Jed Emerson har deltatt på utallige konferanser rundt om i verden med tema knyttet til bærekraftig forretningsutvikling, sosial entreprenørskap og filantropi. Emerson har skrevet artikler og bøker innen tema som bærekraftige investeringer, resultatmåling av sosiale effekter og «impact investing».
Han har også vært tilknyttet fakulteter ved Harvard, Stanford, Oxford University Business Schools og Universitet Heidelberg. Som grunnlegger av REDF / HEDF (en av de første venture-filantropiske miljø i USA) spilte Emerson en nøkkelrolle med å oppfordre til innovasjon i strategiske investeringer, gaveprogram og sosialt entreprenørskap. Han var også medvirkende i etableringen av Generation Asset Management sammen med Al Gore og David Blood. Miljøets investeringsfilosofi er bærekraftig kapitalisme, en prosess som integrerer forskning på området med en tradisjonell investeringsprosess – hensikten er å levere langsiktige gode resultater. Våre kunder har vært investert i dette miljøet siden 2007.